Effektiv og grundig facadepuds i Gørding

Står du og skal have udført facadepuds i Gørding, Esbjerg, Vejen, Kolding eller resten af Danmark?
Så kan vi hos Bjarne Maler ApS hjælpe med professionel og grundig facadepudsning, så dit hus kommer til at se ud som nyt.

Vi frisker facaden op

Inden vi frisker facaden op, skal facaden være ren og fri for maling, alger og andre ting, der kan påvirke pudsen. 
Er facaden ikke helt ren, og sidder der løst puds, opnår du nemlig ikke den optimale hæfteevne. 

Hos Bjarne Maler ApS har vi stor erfaring med facadepuds i Gørding, Esbjerg, Vejen og resten af landet, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har stor fokus på at levere håndværk og service i højeste kvalitet, så vores kunder får de bedste oplevelser og resultater. 
Vi frisker facaden op, så din bolig kommer til at stå helt knivskarpt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Fordele ved at vælge facadepuds

Der er flere fordele ved at få pudset boligens facade. Først og fremmest vil det give husets ydre et visuelt løft, som vil få bygningen til at fremstå ny og flot. 
Derudover vil facadepuds også kunne øge boligens værdi, hvilket især kan være fordelagtigt, hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge boligen. 

Har du brug for sparring til hvilken løsning, der er bedst for dit hus, sommerhus, ejendom eller andet? Så kontakt os, vi giver gerne den rådgivning, du har behov for og finder i samråd med dig, den bedste løsning til dit hus. 

Pris på facadepuds

Prisen på at få pudset facaden varierer, da det afhænger af flere forskellige ting, som eksempelvis hvor mange kvadratmeter, der er tale om. 
Er du interesseret i at høre mere om priserne, så kontakt os og fortæl lidt mere om, hvad du skal have lavet, derefter kan vi udarbejde et godt tilbud til dig. 

Få et skarpt tilbud på facadepuds

Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål eller ønsker et godt tilbud på facadepudsning. Vi holder til i Gørding nær Esbjerg og Vejen, men kører gerne for private, erhverv og kommuner i hele Danmark. 

Ring til os på telefon 40 30 30 24 eller send en besked til os via kontaktformularen eller til vores mail post@bjarnemaler.dk  - Så vender vi tilbage hurtigst muligt.