Effektiv og grundig facadepudsning i Gørding og resten af Danmark

Står du og skal have pudset facaden eller enkelte udvendige vægge på din bolig?
Så kan vi hos Bjarne Maler hjælpe med professionel og grundig facadepudsning, så dit hus kommer til at se ud som nyt.

Vi frisker facaden op

Inden vi frisker facaden op, skal facaden være ren og fri for maling, alger og andre ting der kan påvirke pudsen. 
Er facaden ikke helt ren, og sidder der løst puds, opnår man nemlig ikke den optimale hæfteevne. 

Hos Bjarne Maler har vi stor erfaring med facadepudsning, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har stor fokus på at levere håndværk og service i højeste kvalitet, så vores kunder får de bedste oplevelser og resultater. 
Vi frisker facaden op, så din bolig kommer til at stå helt knivskarpt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Fordele ved at vælge facadepuds

Der er flere fordele, ved at få pudset boligens facade. Først og fremmest vil det give husets ydre et visuelt løft, som vil få bygningen til at fremstå ny og flot. 
Derudover vil facadepuds også kunne øge boligens værdi, hvilket især kan være fordelagtigt, hvis man på et tidspunkt ønsker at sælge boligen. 

Har du brug for sparring til hvilken løsning, der er bedst for dit hus, sommerhus ejendom eller andet? Så kontakt os, vi giver gerne den rådgivning du har behov for, og finder i samråd med dig, den bedste løsning til dit hus. 

Facadepuds pris

Prisen på at få pudset facaden gives ikke i en eksakt pris, da det afhænger af flere forskellige ting, som eksempelvis hvor mange antal kvadratmeter der er tale om. 
Er du interesseret i at høre mere om priserne, så kontakt os og fortæl lidt mere om, hvad du skal have lavet, derefter kan vi udarbejde et godt tilbud til dig. 

Få et godt tilbud på facadepuds i Gørding og resten af Danmark

Kontakt os allerede i dag hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et godt tilbud på facadepudsning. Vi holder til i Gørding nær Esbjerg og Vejen, men kører gerne for private, erhverv og kommuner i hele Danmark. 

Ring til os på telefon 40 30 30 24 eller send en besked til os via kontaktformularen eller til vores mail post@bjarnemaler.dk  - Så vender vi tilbage hurtigst muligt.